Wonen in Vageland Koewacht

De ontwikkeling en bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen en ook infrastructuur. We staan zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant.

De eerste fase bestaat uit 1 vrijstaande woning type ‘KRIJT’, 10 twee-onder-één-kapwoningen type ‘ VUURSTEEN, 5 rijwoningwoningen type ‘STUIK’, en 12 levensloopbestendige woningen, type ‘BUSSEL’. Tevens komen er aan de rand van het plan 12 ruime vrije kavels beschikbaar.

Type Krijt, vrijstaande woning

De KRIJT is de absolute topper in het plan, een riante vrijstaande woning met een zee aan ruimte en vele mogelijkheden. 

Kenmerkend voor de KRIJT is de riante leefruimte op de begane grond met grote woonkamer en woonkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping, die bereikbaar is met een vaste trap, bevindt zich een ruime zolder die vrij indeelbaar is. Parkeren is geen probleem, uw heeft een eigen garage.

Type Vuursteen, twee-onder-één-kapwoning

De VUURSTEEN 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met een garage. De VUURSTEEN heeft een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de badkamer. Daarboven, bereikbaar met een vaste trap, nog een ruime tweede verdieping die u naar wens kan indelen.

Type Bussel, levensloopbestendige woning

De BUSSEL is een volledig gelijkvloerse woning met een aansprekende en speelse uitstraling. De BUSSEL is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, de mogelijkheid tot een tweede slaapkamer, een badkamer en een buitenberging.

De BUSSEL wordt gebouwd met duurzame bouwmaterialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De BUSSEL is tevens een onderhoudsvriendelijke woning. 

Type stuik, rijwoning

De STUIK is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde woning. 

Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens aan te passen is de STUIK uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen. De STUIK heeft een mooie woonkamer, drie royale slaapkamers op de verdieping en daarboven nog een ruime zolder met vaste trap.

Sanitair & Keuken

Een fraaie en functionele badkamer is een juweeltje in huis. De woning is voorzien van een mooie ruime badkamer. Standaard is de badkamer voorzien van mooie vloer- en wandtegels, een Hans Grohe doucheset met thermostaatkraan en een Villeroy en Boch O’novo wastafel voorzien van een Hans Grohe kraan.

Ook voor de inrichting en afwerking van uw badkamer heeft u (optioneel) nog meer keuze, onze sanitairleverancier Bouwcenter Logus-De Hoop in Terneuzen zal u daar graag bij van dienst zijn.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn binnen Vageland Koewacht?

Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van woningen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar Van Huisstede Makelaardij op (+31) (0)115 647 647 of Aannemersbedrijf Van der Poel op (+31) (0)115 67 75 10

Menu